ONS VERHAAL

De kracht van de combinatie

Lees meer over onze historie en ons verhaal; ruim 30 jaar geleden (1994) is W. Ketelaars Bestratingen opgericht, en niet lang daarna volgde W. Ketelaars Groenvoorzieningen. De kracht van de combinatie van groen en infra is door de jaren heen steeds belangrijker geworden. Omdat we dit volledig in eigen huis hebben treden wij vanaf nu naar buiten als Ketelaars Groen & Infra. Vanuit onze vestiging in het Brabantse Moergestel opereren wij landelijk voor zowel particulieren als zakelijke klanten, overheden en instellingen.

Met een eigen team van circa 50 medewerkers verrichten wij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van ontwerp, groen, infra en bouwstoffen. Denk hierbij aan onderdelen als:

Onze visie

Wij zetten ons in voor een duurzame en klimaatbestendige buitenruimte waar mensen met plezier in leven, wonen, werken en recreëren. Dit doen wij op een proactieve wijze doordat wij midden in de samenleving staan en zo actief een bijdrage leveren aan een leefbare en duurzame buitenruimte. Vanuit een vast aanspreekpunt en oprechte interesse staan wij in verbinding met onze klanten. We luisteren goed naar wensen, zijn open en helder in waar we voor staan en houden ons aan onze afspraken.

Daarnaast zijn we praktisch ingesteld en resultaatgericht. Wij vinden contact van mens tot mens belangrijk en dat komt ook duidelijk naar voren in onze visie en werkwijze.

Intensieve samenwerkingen en dealerschap

Al vele jaren is er een nauwe samenwerking met TB Infra. TB Infra is binnen de GWW-sector dé partner in technisch ontwerp, projectbegeleiding en uitvoering van infraprojecten. Medewerkers van TB Infra houden zich dagelijks bezig met vraagstukken die betrekking hebben op:

  • Riolering- en infiltratieprojecten
  • Grond- weg- en waterbouw
  • Diverse andere infrastructurele projecten zoals sport, natuur en milieu

Daarnaast zijn wij dealer van producten van Mobilane en Firmus.

Kwaliteit en communicatie

“Binnen Ketelaars Groen & Infra streven wij altijd naar tevreden opdrachtgevers. Kwaliteit en communicatie staan dan ook hoog in het vaandel. Ons team bestaat uit geschoolde vaklieden en we vragen onze opdrachtgevers na de afronding van een project om hun mening. Die terugkoppeling vinden we belangrijk. Dat stelt ons in staat, daar waar nodig, extra aandacht te besteden aan het optimaliseren van ons werk.”

Ons verhaal – Sociaal ondernemerschap

Bewust omgaan met mens en omgeving is iets dat wij belangrijk vinden en ook vertaald hebben binnen onze werkprocessen. Denk aan het machinaal straten met behulp van de Tiger-stone bestratingsmachine wat bijdraagt aan het Arbo technisch verantwoord werken. Wij zetten onze machines mede in voor het behoud van onze medewerkers.

Wij besteden tijd en aandacht aan Social Return. We zetten ons in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Waar mogelijk helpen wij ze bij het opdoen van ervaring en begeleiden wij ze tijdens de voorkomende werkzaamheden.

Ons verhaal – Duurzaamheid

Ten slotte mag duurzaamheid niet ontbreken. Met trots kunnen wij mededelen dat Ketelaars Groen & Infra verkozen is tot “Duurzaamste hovenier van Nederland 2021” in de categorie “Openbaar Groen”. Deze verkiezing is een initiatief van “Tuin en Landschap” in samenwerking met “Innogreen”. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij zetten ons dan ook graag in voor duurzame klimaatbestendige buitenruimtes waar mensen met plezier leven, wonen, werken en recreëren.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSRPAAK

Geen titel(Vereist)
Facebook
Instagram
LinkedIn