GROENAANLEG

Groenaanleg en onderhoud van groenvoorzieningen

Kies voor een schonere lucht, meer schaduw en koelte en in veel gevallen voor meer rust en een gelukkiger gevoel. Het team van Ketelaars Groen & Infra kijkt graag naar de mogelijkheden van groenaanleg in combinatie met de leefomgeving van u als gebruiker.

De kwaliteit van (openbaar) groen draagt voor een groot deel bij aan het aanzien van een overheidsinstelling, zorgorganisatie, onderwijsinstelling, woningcorporatie, zakelijke bebouwing. Ook voor de meer exclusieve projecten betreft particuliere tuinaanleg adviseren en begeleiden we u graag van ontwerp tot de oplevering en eventueel het onderhoud. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring en adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Vanuit het “Groenkeur-certificaat groenvoorzieningen” staan wij garant voor kwaliteit, vakmanschap en garantie binnen de groene sector. Daarnaast staat persoonlijk contact met u als opdrachtgever en werken vanuit 1 aanspreekpunt bij ons hoog in het vaandel.

Openbare ruimte

De inrichting van een openbare ruimte draagt bij aan een prettige leefomgeving. We gaan in dit geval namelijk met u rond de tafel om te bekijken hoe we meer biodiversiteit kunnen toepassen en de mogelijkheden bekijken voor schonere lucht en een daling van de temperatuur tijdens perioden van hitte.

Van creatief ontwerp en het vertalen van uw wensen tot een concreet voorstel, de oplevering en bijkomend onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij bieden tevens de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract voor het uitvoeren van periodiek groenonderhoud.

Tuinen

Een buitenruimte is een verlengstuk van uw bedrijfsruimte, instelling of woning. Bij Ketelaars Groen & Infra heeft u te allen tijde met één vakbekwame partij te maken welke u vanaf het eerste idee en ontwerp tot de oplevering adviseert en ontzorgt. Onze opdrachtgevers zijn op dit gebied voornamelijk zorgcentra, onderwijsinstellingen en bedrijven.

Ook voor het ontwerp, de groenaanleg en het onderhoud aan de wat exclusievere particuliere tuinen kunt u bij ons terecht. Dankzij de grote capaciteit aan eigen personeel en professioneel materieel zijn wij in de gelegenheid om grootschalige projecten op het gebied van groenaanleg en onderhoud volledig zelfstandig uit te voeren.

Groendaken

Door de toenemende zorg over het milieu en ruimtegebrek wordt de behoefte aan groene daktuinen alleen maar groter. Daktuinen bieden vele praktische voordelen waaronder het optimaal benutten van de mogelijkheden voor de groene aankleding van openbare ruimten. In veel gevallen realiseren wij daktuinen uitsluitend met natuurlijke materialen en verschillende typen begroeiing zoals vetplanten, kruiden, gras, heesters en zelfs bomen.

Daktuinen kunnen zowel op platte als op hellende daken worden toegepast. Wij beschikken over voldoende expertise in eigen huis om vanaf de ontwerpfase betrokken te zijn bij de realisatie van een daktuin. Na de inventarisatie van de wensen gaan wij aan de slag met een passend ontwerp. Daarbij houden we rekening met relevante omgevingsfactoren en uiteraard het beschikbare budget. De mogelijkheden van daktuinen zijn grenzeloos te noemen, ook wanneer het gaat om de renovatie van een daktuin. Na de oplevering is het team van Ketelaars Groen & Infra u graag van dienst met het verzorgen van het onderhoud aan uw daktuin. Wij beschikken over gecertificeerde hulpmiddelen waarmee we onze werkzaamheden op hoogte veilig kunnen uitvoeren.

Speelvoorziening

De aanleg van een schoolplein of speelplaats wordt regelmatig gecombineerd met onderhoudsvriendelijke groenstroken. Ketelaars Groen & infra adviseert en informeert u graag over alle mogelijkheden. Door de jaren heen hebben wij diverse scholen tot onze opdrachtgevers mogen rekenen. Ook hier komt de combinatie van groene en grijze werkzaamheden die wij volledig in eigen beheer kunnen uitvoeren veelal goed van pas.

Kies met Ketelaars Groen & Infra voor de kracht van combinatie

U heeft te allen tijde met één vakbekwame partij te maken welke u adviseert en ontzorgt zowel op het gebied van groen als op het gebied van infra en onderhoud. De kracht van de combinatie van groene en grijze werkzaamheden onder één dak geeft ons ook meer grip op het proces wat ook u als klant ten goede komt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat uw gegevens achter zodat de aangewezen specialist binnen ons team snel contact met u op nemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSRPAAK

Geen titel(Vereist)
Facebook
Instagram
LinkedIn