ONTWERP GROEN & INFRA

Ketelaars Groen & Infra is u graag van dienst met een professioneel ontwerp voor uw tuin, terrein of andere voorkomende infrastructurele vraagstukken. De kracht van de combinatie van groen en infra is door de jaren heen steeds belangrijker geworden binnen ons bedrijf. Dit komt ook in onze ontwerpen tot uiting.

Ketelaars Groen & Infra kan vanuit het ontwerp namelijk de complete uitvoering van alle groene en grijze werkzaamheden binnen eigen huis uitvoeren, opleveren en onderhouden.

Uw eisen en wensen vertalen we op een creatieve manier tot een aansprekend ontwerp. Binnen elke situatie wordt er een passend voorstel gemaakt. De combinatie van een ontwerpbureau, (eventueel) architecten en onze uitvoerders zorgen voor de perfecte begeleiding tijdens de realisatie. We ontzorgen u zoveel mogelijk en communiceren na goedkeuring van ontwerp keurig een planning zodat u ook op dit gebied niet voor verrassingen komt te staan.

De kracht
van de combinatie

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden

Contact

Recent zijn wij verkozen tot “Duurzaamste hovenier van Nederland”. Al vanaf de ontwerpfase zetten wij ons dan ook graag direct in voor duurzame klimaatbestendige buitenruimtes waar mensen met plezier leven, wonen, werken en recreëren.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van een ontwerp voor uw tuin, terrein of specifieke infrastructurele werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSRPAAK

Geen titel(Vereist)
Facebook
Instagram
LinkedIn