BOUWSTOFFEN

Ketelaars Groen en Infra is zeer betrokkenen bij een leefbare wereld en dat we daarom proberen zoveel mogelijk ons eigen afval als grondstof te zien en te gebruiken in nieuwe bouwstoffen. Op deze manier streven we samen naar een wereld zonder afval. Circulariteit op en top. Omdat we ook een eigen erkende weegbrug hebben kunnen we alle ingaande en uitgaande materialen wegen, zodat we altijd zorgen voor een juiste registratie van de aan- of afgevoerde materialen. Wil je alleen wegen, dat kan natuurlijk ook.

De laatste jaren is gebleken dat grondstoffen en materialen steeds schaarser worden. Ketelaars Groen en Infra beschikt over de benodigde vergunningen om materialen zoals meng-, en betongranulaat of groenafval vanuit eigen projecten in te nemen. Deze afvalstoffen verwerken we tot producten als Bokashi of shredden we bijvoorbeeld tot grondstof geschikt voor compost of Bokashi.

Bokashi is van oorsprong een Japanse vinding waarbij organisch materiaal wordt gefermenteerd. We nemen deel aan een landelijke pilot met als doel dat dit hopelijk in de toekomst een erkend product gaat worden. Door al deze toepassingen gebruiken we minder primaire grondstoffen en dragen we bij aan een betere leefomgeving.

Recyclen van bouwstoffen
Het recyclen van bouwstoffen staat hoog in het vaandel en we hergebruiken waar mogelijk dan ook diverse bouwstoffen. Zo beschikt Ketelaars Groen en Infra sinds kort ook over een grondbank waarin grond verzameld wordt totdat we dit binnen projecten kunnen hergebruiken. We beschikken over de benodigde vergunningen om grond te mogen innemen, keuren en hergebruiken. Naast de materialen die we mogen innemen en produceren hebben we de volgende bouwstoffen altijd op voorraad:

  • Brekerzand (met KOMO-productcertificaat)
  • Strooizout
  • Zand voor ophoging (AP-04 gekeurd)

Meer informatie over onze bouwstoffen of de mogelijke toepassingen vanuit Ketelaars Groen en Infra hiervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De kracht
van de combinatie

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden

Contact

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSRPAAK

Geen titel(Vereist)
Facebook
Instagram
LinkedIn