DOELEN TOEKOMST

Samen werken aan een betere toekomst

Ketelaars Groen & Infra zet zich in voor een duurzame en klimaatbestendige buitenruimte waar mensen met plezier in leven, wonen, werken en recreëren. Dat vat dan ook onze doelen voor de toekomst goed samen. Wij staan proactief in de samenleving en zoeken vanuit oprechte interesse een verbinding met onze klanten. Luisteren naar eisen en wensen staat hierbij altijd centraal. Naast het belangrijke contact van mens tot mens zijn we praktisch en resultaatgericht ingesteld. We denken in mogelijkheden en haalbare oplossingen. Wij zijn open en helder in waar we voor staan en houden ons aan onze afspraken.

Duurzaamste hovenier van Nederland

In 2022 is Ketelaars Groen & Infra verkozen tot “Duurzaamste hovenier van Nederland” in de categorie “Openbaar groen”. Duurzaamheid staat al vele jaren hoog bij ons in het vaandel en als we naar de toekomst kijken zal dit alleen maar belangrijker worden. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol binnen de samenleving. Zowel bewust omgaan met mens als met de omgeving is iets dat wij belangrijk vinden. Dit hebben we dan ook vertaald binnen onze werkprocessen en is verankerd in de visie van ons bedrijf.

Wij zijn altijd op zoek naar manieren en kansen om binnen ons bedrijf duurzaamheid nog verder te integreren. Van het inzetten van machines om medewerkers fysiek te ontlasten, tijd en aandacht voor Social Return tot aan het beperken van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Elke dag zoeken naar nieuwe mogelijkheden en, waar mogelijk, hier direct in doorpakken.

Ga direct naar:

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSRPAAK

Geen titel(Vereist)
Facebook
Instagram
LinkedIn