EIKENPROCESSIERUPS

Bestrijding Eikenprocessierups, snel, veilig en verantwoord!

Veel van onze klanten lopen tegen hetzelfde knelpunt aan omtrent de bestrijding van de eikenprocessierups: tijdnood. De beste manier om de eikenprocessierups te bestrijden is namelijk door biodiversiteit te bevorderen. Vanuit deze optiek creëren we een goed leefgebied voor de natuurlijke vijanden van de rups zoals vogels en insecten. Dit proces heeft echter tijd nodig. Om u zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen bieden wij twee bestrijdingsmogelijkheden:

Preventief bestrijden Eikenprocessierups

Ondanks het langdurige proces van bestrijden kunnen wij in de meeste gevallen de meest directe overlast wegnemen. Jaarlijks starten wij in april met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups. Als we in een vroeg stadium de ontwikkeling van de rups stoppen voorkomen we de ontwikkeling van brandharen. En deze brandharen zorgen normaal gesproken voor het meeste ongemak en schade. Schakel ons dus zo vroeg mogelijk in het jaar in zodat we zo snel mogelijk met de preventieve bestrijding kunnen starten.

Curatief bestrijden

Bent u te laat voor preventieve bestrijding? Dan adviseren wij u om de nesten te laten verwijderen. Ketelaars Groen & Infra zuigt in dit geval de nesten weg. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de nesten op verantwoorde wijze afgevoerd worden. Middels onze eigen hoogwerker kunnen wij ook moeilijk bereikbare plekken bestrijden. Uiteraard werken wij volgens de geldende veiligheidseisen om zo de nodige veiligheid te creëren voor zowel de omgeving als voor onze eigen medewerkers.

Door de jaren heen hebben wij zowel in opdracht van gemeentes en instellingen als voor bedrijven en particulieren bovenstaande werkzaamheden verricht. Heeft u interesse in de mogelijkheden van Ketelaars Groen & Infra omtrent de bestrijding van de Eikenprocessierups? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Ga direct naar:

  • ABONNEMENTEN

  • EIKENPROCESSIERUPS BESTRIJDING
  • GLADHEIDSBESTRIJDING

  • BOKASHI

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSRPAAK

Geen titel(Vereist)
Facebook
Instagram
LinkedIn