ABONNEMENTEN

Een onderdeel binnen ons groenonderhoud is een op maat samengesteld abonnement. Een periodiek abonnement is perfect geschikt voor particulieren, bedrijven, overheid, recreatie, woningcorporaties, onderwijs- of zorginstellingen waarbij regelmatig tuinonderhoud moet worden uitgevoerd. Wij bieden binnen dit abonnement namelijk wekelijks of maandelijks onderhoud waardoor het groen er altijd netjes uitziet, we snel in kunnen spelen op de werkzaamheden per seizoen en ook snel iets kunnen bijstellen waar nodig.

Als de keuze voor periodiek onderhoud wordt gemaakt gaan we met u rond de tafel om alle eisen en wensen te bespreken. We zorgen vervolgens dat er duidelijke afspraken komen waarbij we onze kennis, middelen en mankracht optimaal benutten. De kracht van de combinatie van groen en infra maakt ook de werkzaamheden binnen onze onderhoudsabonnementen heel divers en uiteenlopend.

Elke branche heeft specifieke wensen en behoeften en daarom bieden wij onze abonnementen altijd op maat aan. U heeft te allen tijde met één vakbekwame partij te maken welke u adviseert en ontzorgt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat uw gegevens achter zodat de aangewezen specialist binnen ons team snel contact met u op nemen.

Ga direct naar:

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSRPAAK

Geen titel(Vereist)
Facebook
Instagram
LinkedIn