BESTRATING

Handmatig of machinale bestrating

Door de jaren heen hebben we veel projecten op het gebied van bestrating mogen realiseren voor zowel particulieren als bedrijfsmatige doeleinden. Met meer dan 25 jaar aan ervaring in zowel het handmatig als machinaal leggen van verschillende soorten bestratingen is Ketelaars Groen & Infra u graag van dienst met een passend advies en de professionele uitvoering hiervan. Vanuit ons professioneel machinepark en met behulp van aanvullende hulpstukken voor onze Tiger-Stone bestratingsmachines zoals vacuümklemmen, klinkerklemmen en afreibakken zijn wij in staat om onze opdrachtgevers efficiënt en snel van dienst te zijn.

Handmatig of machinaal bestraten

Elk project is uniek en wij bekijken dan ook per situatie of het verstandiger is om handmatig of machinaal te werk te gaan. Vanuit de wetgeving zijn er regels gebonden aan deze keuze en dat is onder andere afhankelijk van:

  • De te bestraten oppervlakte
  • De conditie en ligging van het terrein
  • De ondergrond
  • Het beschikbare budget

Naast deze punten staat de gezondheid van ons team natuurlijk ook centraal. Machinaal bestraten is minder arbeidsintensief. In de meeste gevallen voeren wij een bestrating dan ook machinaal uit.

Wij garanderen binnen de gestelde termijnen de gewenste kwaliteit. Tot onze opdrachtgevers behoren voornamelijk instellingen, (semi) overheid, gemeenten, bedrijven, organisaties en scholen.

Ga direct naar:

Kies voor het totaalplaatje

Ketelaars Groen & Infra is u omtrent bestrating graag van dienst van creatief ontwerp tot en met de realisatie bij u op locatie. Het verhelpen van specifieke “problemen” omtrent wateroverlast of het realiseren van een puinfundatie voor extra zwaar verkeer is voor ons bedrijf bekende materie. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden, wij staan graag voor u klaar.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSRPAAK

Geen titel(Vereist)
Facebook
Instagram
LinkedIn