GLADHEIDSBESTRIJDING

Veiligheid staat bij Ketelaars Groen & Infra hoog in het vaandel. Ook op straat is veiligheid van levensbelang. Om hier een steentje aan bij te dragen is het team van Ketelaars u graag van dienst met gladheidsbestrijding. Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers kunnen gebruik maken van onze diensten. Ons team kan de belangrijkste toegangswegen naar gebouwen ijs- en sneeuwvrij maken. Wij maken hierbij gebruik van het strooien van zout, het sproeien van pekelwater en/of het schuiven van sneeuw.

Contact

Ga direct naar:

Zout strooien

Het ijs- en sneeuwvrij houden van uw terrein waarborgt niet alleen de continuïteit van uw activiteiten, maar ook de veiligheid van uw collega’s, bezoekers, klanten en leveranciers. Het preventief strooien van zout maakt het mogelijk om uw terrein ijsvrij te maken en te behouden. Laat uw locatie, bedrijf of instantie eventueel ook op onze “strooilijst” plaatsen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Pekelwater sproeien

Gladheid kan uiterst effectief bestreden worden door het sproeien van pekelwater. Pekel is een oplossing van zout en water en er is minder zout voor nodig dan bij het strooien van strooizout. Er komt dus met pekelwater minder zout op de weg en dus ook in het milieu. Pekelwater wordt voornamelijk gebruikt voor wegen in woonwijken, fietspaden en in het buitengebied. Ook op bedrijventerreinen en bij scholen passen wij deze methode toe.

Sneeuwschuiven

Als het hard gesneeuwd heeft is preventief strooien soms niet voldoende. In dit geval kiezen wij voor oplossingen met behulp van sneeuwschuivers. Met behulp van onze eigen shovels houden we uw terrein sneeuwvrij. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. In overleg kunnen wij bijvoorbeeld ook uw terrein schoon schuiven buiten openingstijden. Op deze manier wordt u bedrijfsvoering zo min mogelijk verstoord.

Specifieke vragen omtrent gladheidsbestrijding? Neem dan contact op met Ketelaars Groen & Infra, we staan u graag te woord.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSRPAAK

Geen titel(Vereist)
Facebook
Instagram
LinkedIn